Zwemmen in Gent? Goedkoper vanaf 2020!

  • 9 januari 2020

Woon je in Destelbergen en wil je zwemmen in het sportbad (20m-50m) van zwembad Lago Rozenbroeken (Victor Braeckmanlaan 180, 9040 Gent)? Dan kan je er vanaf 2020 terecht aan Gents inwonerstarief.

Het gemeentebestuur van Destelbergen droomt al lang van een betaalbaar zwemaanbod in de gemeente. Om dit te realiseren en inwoners van onze gemeente extra te motiveren om te zwemmen, sloot het gemeentebestuur een akkoord met de Stad Gent en Lago. Op die manier wil de gemeente Destelbergen een volwaardig alternatief aanreiken om gezond en betaalbaar te sporten dichtbij huis.

Het Gents inwonerstarief geldt voor zowel de 1-beurtkaart, 11-beurtenkaart als voor het jaarabonnement. Wil je graag een jaarabonnement kopen? Neem dan zeker een pasfoto mee bij je aanvraag.

Door dit akkoord kan je als inwoner van Destelbergen al snel 3,5 euro besparen op een 1-beurtkaart. Bij een jaarabonnement bespaar je tot 136,1 euro. Kinderen jonger dan 6 jaar hebben gratis toegang tot het sportbad van zwembad Lago Rozenbroeken.

Vergeet zeker jouw identiteitskaart niet! Zonder voorleg van de identiteitskaart kan je niet zwemmen aan het Gents inwonerstarief. Ook kinderen zijn verplicht om hun kids-ID voor te leggen. Opgelet, kinderen tot en met 10 jaar moeten steeds vergezeld zijn door een volwassene.

De tarieven voor het subtropisch zwembad van Lago Rozenbroeken zijn al enige tijd gelijkgesteld aan het Gents inwonerstarief.

Openingsuren en contact

Nu gesloten