Wijkwerf in wijk Borrems

  • 3 november 2020

Wijkwerf is een project van burgercoöperatie Energent in samenwerking met de gemeente Destelbergen en de provincie Oost-Vlaanderen. Met Wijkwerf willen we via vrijblijvende begeleiding per wijk bewoners stimuleren om hun woningen energiezuiniger te maken door te renoveren.  

In Destelbergen was Wijkwerf al succesvol actief in Eenbeekeinde, Heusden en Neerheide. Tot nu toe kregen 203 gezinnen in Destelbergen een gratis energiescan van hun woning, wat resulteerde in 98 uitgevoerde energetische ingrepen onder de begeleiding van Wijkwerf. Op www.wijkwerf.be lees je heel wat meer over dit project. 

Wijkwerf in Borrems 

Momenteel strijkt Wijkwerf neer in Borrems. Woon je in deze wijk en wil je graag weten hoe je woning er op energetisch vlak aan toe is? Zoek je ondersteuning bij isolatiewerken (dak, gevel, ramen, zolder- of keldervloer) of bij het plaatsen van zonnepanelen of een zonneboiler? Dan kun je bij Wijkwerf terecht! Meld je aan voor een gratis energiescan van je woning via www.wijkwerf.be/destelbergen-borrems, wijkwerf@energent.be of 0492 41 03 83. 

Een energie-efficiënte woning is aangenamer om in te leven en is op de huizenmarkt meer waard dan een huis dat niet energiezuinig is. Tegelijkertijd laat de investering zich terugverdienen door een lagere energiefactuur. 

Het advies van Wijkwerf is vrijblijvend en verloopt op jouw tempo. Niemand wordt verplicht daadwerkelijk tot werkzaamheden over te gaan.

Openingsuren en contact

Nu gesloten