Week van de opvoeding

De Week van de Opvoeding vindt elk jaar plaats van 16 tot 23 mei. De campagne maakt opvoeden en ouderschap zichtbaar en bespreekbaar. 'Opvoeden is samenspel: allemaal wereldburgers!' is het thema van dit jaar. 

De wereld is groot en we maken er allemaal samen deel van uit. Kinderen laten opgroeien tot echte wereldburgers, betekent dat we hen van jongs af aan een stem geven en hen de superdiverse kleurrijke wereld waarin we leven, laten mee-maken.  Door te leren luisteren, verantwoordelijkheid te delen en respect te hebben voor ieders eigenheid, draagt ieder zijn steentje bij aan een warme en begripvolle wereld waarin we niet naast, maar met elkaar leven.

Tijdens deze week zetten we met Villa Tuur als netwerk van gezins- en opvoedingsondersteuning extra in op ontmoeting tussen alle ouders, opvoeders en professionals. Door de inzet en samenwerking van vele organisaties en lokale actoren die gezins- en opvoedingsondersteuning aanbieden, hebben we ook dit jaar heel wat activiteiten voor je klaar. Duik even onder in onze inspirerende activiteiten!

                                                     

                                             

Villa Tuur
Axminsterhof 7
9070 Heusden
04 710 36 38 3
0471 03 63 83
Javascript is required to view this map.