Naschoolse sport op vrijdag in sporthal Bergenmeers

Hoe kan je beter de schoolweek afsluiten en het weekend inzetten, dan met een gezond uurtje sport? Vanaf de paasvakantie is er elke vrijdag Move On (1e – 6e leerjaar) en Kinderyoga (1e – 6e leerjaar) in sporthal Bergenmeers.

De eerste les is een gratis proefles en vindt plaats op vrijdag 20 april in sporthal Bergenmeers. Er is elke vrijdag les, behalve tijdens de schoolvakanties en op feestdagen. Inschrijven is noodzakelijk.

April tot zomervakantie (inschrijven vanaf 21 maart):

  • Move on (2e - 6e leerjaar) van 16.00 tot 17.00 u.
  • Kinderyoga (1e - 6e  leerjaar) van 17.00 tot 18.00 u.

Kostprijs

Per les gaat er 1 knip van je vrijetijdskaart. Een vrijetijdskaart van 10 knippen kost 25 euro, eentje met 5 knippen 15 euro. Vrijetijdskaarten kan je kopen tijdens de openingsuren aan het loket vrije tijd, het gemeentehuis en de bib. De eerste les van elk kwartaal is gratis, zo kan je eens vrij proberen.

Inschrijven

Het aantal plaatsen is beperkt. Je moet dus op voorhand inschrijven, ook voor de gratis proefles, via mail naar sport [at] destelbergen [dot] be. Vermeld de naam en het rijksregisternummer van de in te schrijven kinderen en de naam, het rijksregisternummer en mobiel nummer van de ouder die de kinderen ten laste heeft, samen met jouw keuze van sportuurtje. Inschrijven kan vanaf 21 maart. De sportdienst bevestigt zo spoedig mogelijk of de inschrijving gelukt is.

UiTPAS

Met je UiTPAS spaar je ook punten tijdens de lessen Move On en Kinderyoga. Heb je een UiTPAS met kansentarief, dan kan je deelnemen aan een sterk verminderd tarief. Meer info op destelbergen.be/uitpas.

                                                   © W. De Moor

Sportdienst
Koedreef 1
Bergenmeers
9070 Destelbergen
09 218 72 00
Sportdienst vandaag open van 9u00 tot 12u30.
Javascript is required to view this map.