Doe mee aan de Vlaamse 10.000-stappenclash!

Wil je meer bewegen en ben je wel te vinden voor een uitdaging? Doe in mei 2018 mee aan de Vlaamse 10.000-stappenclash en leid Destelbergen naar de overwinning!

Registreer je gratis op www.10000stappen.be, sluit je aan bij onze groep Destelbergen en geef elke dag je gezette stappen in. Tel je stappen met een app, activity tracker of klassieke stappenteller. Meer info hierover vind je op www.10000stappen.be. Wil je een stappenteller uitlenen? Ga langs bij een ontleenpunt. Meer info bij de sportdienst.

Je gezondheid vaart er wel bij en je maakt ook kans op leuke prijzen! Elke woensdag is er een prijzenpot voor deelnemers. In het weekend volgen speciale acties, goed voor enkele extra prijzen.

Nood aan een extra duwtje in de rug?

De Bewegen op verwijzing-coaches in Destelbergen helpen je graag op weg! Samen met jou stellen ze een beweegplan op maat op. Vraag meer informatie aan jouw huisarts of op www.bewegenopverwijzing.be. Want elke stap telt!

Gebruik de hashtags #sportersbelevenmeer #destelbergen om jouw foto’s te delen van de 10.000 stappenclash op sociale media. Laat je vrienden weten dat jij de uitdaging aangaat en overtuig ze om mee te doen!

De Vlaamse 10.000-stappenclash is een initiatief van het Vlaams Instituut Gezond Leven en de Vlaamse Logo’s, met steun van de Vlaamse overheid.

   

                                        

Sportdienst
Koedreef 1
Bergenmeers
9070 Destelbergen
Sportdienst is momenteel gesloten
Javascript is required to view this map.