Sportactiviteiten voor volwassenen

De sportdienst zorgt voor een gevarieerd aanbod van sportactiviteiten voor volwassenen. Sporten zorgt ervoor dat je lichaam tiptop in orde blijft, zowel lichamelijk als geestelijk. Daarnaast maak je ook kennis met nieuwe mensen. Kom gerust proberen. Een kennismakingsles is altijd gratis.

Het aantal sterretjes naast de activiteit staat voor de intensiteit. Hoe meer sterretjes, hoe intensiever.

Combi fit ****

Gevarieerde groepsles voor volwassenen met combinatie van aerobics en lichte krachtoefeningen. Werk aan je conditie op een leuke manier!

Wanneer? Elke maandag van 21.00 tot 22.00 u. Niet op feestdagen en tijdens schoolvakanties. Eerste les op maandag 8 januari 2018.
Waar? Sporthal Bergenmeers, polyzaal
Prijs? Je kan gebruikmaken van de vrijetijdskaart.

Keep fit****

Groepsles op muziek. Nadruk op algemene conditie en spierversterking.

Wanneer? Elke dinsdag van 14.00 tot 15.00 u. Niet op feestdagen en tijdens schoolvakanties. Eerste les op dinsdag 9 januari 2018.
Waar? Sporthal Bergenmeers, polyzaal
Prijs? Je kan gebruikmaken van de vrijetijdskaart.

Fit+***

Groepsles met extra materiaal. Spierverstevigende en stabiliserende oefeningen met fitballen, rekkers, lichte gewichten en steps.

Wanneer? Elke donderdag van 10.00 tot 11.00 u. Niet op feestdagen en tijdens schoolvakanties. Eerste les op donderdag 11 janauri 2018.
Waar? Sporthal Bergenmeers, polyzaal
Prijs? Je kan gebruikmaken van de vrijetijdskaart.

Tai chi voor beginners** en tai chi voor gevorderen**

Tai chi is de ideale manier om je evenwicht, coördinatie en kracht op peil te houden. Het is hét bewijs dat inspanning en ontspanning hand in hand gaan. Voor de lessen tai chi wordt een vaste deelnameprijs aangerekend van 30 euro voor 10 lessen. Niet-inwoners betalen 10 euro extra. De vrijetijdskaart is hier dus niet geldig.

Wanneer? Elke dinsdag van 09.00 tot 10.00 u. (tai chi voor beginners**) en van 10.00 tot 11.00 u. (tai chi voor gevorderden**). Niet op feestdagen en tijdens schoolvakanties. Eerste les op dinsdag 9 janauri 2018.
Waar? Sporthal Bergenmeers, danszaal
Prijs? Je betaalt 30 euro voor een reeks van tien lessen. Niet-inwoners betalen 40 euro.

Betaal met de vrijetijdskaart

Het gemeentelijk sportaanbod ontdekken kan makkelijker en leuker dan ooit met de flexibele vrijetijdskaart. Elk gezinslid kan dezelfde kaart gebruiken en ze is geldig voor het gehele gemeentelijke aanbod van cultuur, jeugd en bibliotheek. Er zijn vrijetijdskaarten van 5 knippen voor 15 euro en van 10 knippen voor 25 euro. Je vrijetijdskaart kan je tijdens de openingsuren aankopen aan het vrijetijdsloket in sporthal Bergenmeers, het onthaal in het gemeentehuis en de bibliotheek van Destelbergen.

Sporthal Bergenmeers
Koedreef 1
9070 Destelbergen
Sporthal Bergenmeers is momenteel gesloten
Loket vrije tijd
Koedreef 1
Bergenmeers
9070 Destelbergen
09 218 72 00
Loket vrije tijd is momenteel gesloten
Javascript is required to view this map.