Sportactiviteiten voor kinderen

Naschoolse sport op vrijdag in sporthal Bergenmeers

Tijdens het schooljaar Giga Guust missen? Neen, zeker niet! Je kan elke vrijdag na school (uitgezonderd op feestdagen en in schoolvakanties) deelnemen aan gevarieerde, recreatieve sportlessen in sporthal Bergenmeers.

Van 25 januari tot en met 5 april (inschrijven vanaf 14 januari)

  • Multimove (2e kleuterklas tot 1e leerjaar) van 16.00 tot 17.00 u. 
    Al spelend ontwikkelen we verder onze basisvaardigheden. Hierbij vertrekken we van de bewegingen die een jong kind sowieso reeds gebruikt: springen, kruipen, gooien, rollen, ...
  • Ballmove (2e tot 4e leerjaar) van 17.00 tot 18.00 u. 
    Ballmove is een vervolg op Multimove, waarbij we meer specifieke bewegingsvaardigheden oefenen. Spelenderwijs leer je balvaardigheden optimaliseren zoals dribbelen, trappen, vangen, mikken, ...

Inschrijven
Je kan enkel inschrijven per trimester via mail naar sport [at] destelbergen [dot] be. Vermeld de naam en het rijksregisternummer van de in te schrijven kinderen en de naam, het adres, het rijksregisternummer en mobiel nummer van de ouder die de kinderen ten laste heeft, samen met jouw keuze van sportles. De sportdienst bevestigt zo snel mogelijk of de inschrijving gelukt is.

Kostprijs
Per les gaat er 1 knip van je vrijetijdskaart. Een vrijetijdskaart van 10 knippen kost 25 euro, eentje met 5 knippen 15 euro. Vrijetijdskaarten kan je kopen tijdens de openingsuren aan het loket vrije tijd, het gemeentehuis en de bib.

UiTPAS
Met je UiTPAS spaar je ook punten tijdens deze lessen. Heb je een UiTPAS met kansentarief, dan kan je deelnemen aan een sterk verminderd tarief. Meer info op www.destelbergen.be/uitpas.

Sportdienst
Koedreef 1
Bergenmeers
9070 Destelbergen
Sportdienst is momenteel gesloten
Loket vrije tijd
Koedreef 1
Bergenmeers
9070 Destelbergen
Loket vrije tijd is momenteel gesloten
Sporthal Bergenmeers
Koedreef 1
9070 Destelbergen
Sporthal Bergenmeers is momenteel gesloten
Javascript is required to view this map.