Verhuur materialen

Wie een evenement wenst te organiseren, kan best wat materiële steun gebruiken. Plan je een fuif of een boeiende lezing, neem dan zeker een kijkje in de uitleendienst van de gemeente Destelbergen. Wens je gebruik te maken van de uitleendienst vergeet je dan in eerste instantie niet te registreren. Het registratiedocument vind je onderaan terug. Bezorg het document ingevuld en ondertekend terug aan de cultuurdienst.

De eigenlijke aanvraag van het materiaal gebeurt via het evenementenformulier dat per mail wordt gestuurd naar evenementen [at] destelbergen [dot] be. Wij nemen vervolgens contact met jullie op om de reservatie te bevestigen en voor het maken van afspraken rond ophalen en terugbrengen van het materiaal.

Alle kleine materialen worden gecentraliseerd in het Jeugd- en Gemeenschapscentrum (JGC). Die moeten zelf afgehaald en teruggebracht worden op een vooraf afgesproken tijdstip en dit tijdens de diensturen.

Als het gevraagde materiaal niet meer beschikbaar is, kan je ook bij de uitleendienst van de provincie Oost-Vlaanderen geluids-, belichtings-, projectie- en tentoonstellingsmateriaal en sportmateriaal ontlenen, mits betaling van een bescheiden huurprijs en een waarborg.

Evenementencoördinator
Koedreef 7
(enkel op afspraak)
9070 Destelbergen
09 228 06 34
Jeugd- en gemeenschapscentrum (JGC) Bergenmeers
Koedreef 7
9070 Destelbergen
Javascript is required to view this map.