Speel-T-shirt Aapke Aap en Turbo Tuur

Buiten spelen, ravotten, knutselen, bouwen, springen, dansen, op tocht of gezellig koken… Met het T-shirt van Turbo Tuur kan je kind zich ongehinderd uitleven! Geen zorgen over vuile kleren, want dit T-shirt is speciaal ontworpen voor alle fratsen en stoten die we deze zomer op het speelplein uithalen. Daarnaast zijn we ook nog eens goed herkenbaar wanneer we het speelplein verlaten.

De mogelijke maten zijn 3-4, 5-6, 7-8, 9-11 en 12-14 jaar. De prijs voor een T-shirt is 16 euro.

De T-shirt is verkrijgbaar voor slechts 9 euro of in ruil voor 30 UiTPAS-punten, op bestelling en met voorafgaande betaling. Om te bestellen, mail je kleur en maat door naar jeugd@destelbergen.be. Wij bevestigen ontvangst van de bestelling en sturen de gegevens voor betaling door. Na betaling, kan je het T-shirt komen ophalen op de jeugddienst.

De T-shirts zijn verkrijgbaar in oranje, rood, blauw en felblauw. Op de voorzijde kan je kiezen tussen een afbeelding van Aapke Aap of Turbo Tuur, achteraan staat ons logo ‘Speelplein Tureluur’. We kozen een Fair Wear-T-shirt van 100% organisch ringgesponnen gekamd katoen van 155 g!

Opgelet, om deel te nemen aan ons speelplein is de aankoop van een T-shirt absoluut niet verplicht!Enkele afbeeldingen van de beschikbare speelpleinshirts.

Openingsuren en contact

Nu gesloten