Onze Stad App

Destelbergen heeft een eigen mobiele applicatie. De gratis Onze Stad App - Destelbergen bundelt informatie van het gemeentebestuur, lokale handelaars, verenigingen en zorgverstrekkers in één praktische app. Via de app kan je een put in de weg melden, een tafel reserveren op restaurant of de openingsuren raadplegen van een lokale handelszaak.

Koppel je met de applicatie van het gemeentebestuur, jouw handelaars, jouw verenigingen, jouw zorgverleners en blijf op de hoogte van alles in onze gemeente. Zoek naar de handelaars, verenigingen en zorgverstrekkers die je zelf kiest en blijf op de hoogte van hun acties, contactgegevens, assortiment, activiteiten, ... Scan de Onze Stad App-QR-code om je te koppelen met diensten of om te communiceren met het gemeentebestuur.

Hou onze gemeente proper en veilig

Met de meldingskaart kan je makkelijk meldingen doen aan het gemeentebestuur, samen met een foto en correcte locatiebepaling.

Ontvang en stuur berichten

Ontvang berichten van het gemeentebestuur (bijv. info over verkeershinder en omleidingen), handelaars (bijv. promoties, nieuws,…) en verenigingen en stuur zelf berichten naar jouw vrienden. Je kiest zelf van wie je berichten wil ontvangen.

Vind alle activiteiten in onze gemeente terug

Activiteiten in de UiTagenda in de app kan je ook downloaden in je persoonlijke agenda op je smartphone of tablet.

Je kan de Onze Stad App – Destelbergen gratis downloaden in de App Store (Apple) en Google Play Store (Android) via het zoekwoord ‘Destelbergen’.