Ontdek het gloednieuw elektrisch autodeelsysteem

  • 26 augustus 2019

De gemeente Destelbergen start met een 100% elektrisch autodeelsysteem en vond daarvoor een uitstekende partner in Cambio. Vanaf 17 september kan je gebruik maken van een deelwagen aan het gemeentehuis, het parkeerplein aan de Admiraalstraat en in Heusden-dorp. Kom tijdens één van de twee Klimaatcafés in september alles te weten over hoe het werkt en wat nu precies de voordelen zijn van elektrisch rijden. Dit laatste ondervind je nadien ook tijdens een proefritje.

Programma

Cambio: Opstart autodelen in onze gemeente

Ontdek hoe makkelijk autodelen is. Je krijgt een volledig beeld over hoe je de Cambio-wagens in de gemeente kan gebruiken. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je kan reserveren, de wagen openen, enz. Aansluitend wordt informatie gegeven over andere mogelijke autodeelsystemen. Ontdek zo wat het beste bij jou past.

Klimaatcafé: Netwerkmoment en workshop ‘Duurzame mobiliteit’

Raak geïnspireerd, netwerk en deel je ideeën!

Tijdens een drankje, aangeboden door de gemeente, kan je rustig netwerken met andere enthousiaste inwoners en organisaties. Het gemeentelijk klimaatactieplan thema ‘Mobiliteit’ wordt voorgesteld en je wordt uitgenodigd om actief te participeren. Vernieuwende ideeën krijgen de kans om verder concreet te worden uitgewerkt.

Meer informatie en inschrijven

Kom op dinsdag 17 september (14.00u. in DC De Reinaert, Kerkham 3D) of op dinsdag 24 september (19.30u. in JGC Bergenmeers, Koedreef 7) naar een infomoment.

Nu gesloten