Verkeershinder brug Magerstraat over R4 vanaf 16 maart

Van vrijdag 16 maart 18u tot zaterdag 17 maart 8u vinden er al voorbereidende werken plaats met ernstige verkeershinder en vanaf maandag 19 maart wordt de brug Magerstraat over de R4 in Destelbergen volledig afgesloten. Aanleiding is de volledige renovatie van de brug. Tijdens de werken wordt de brug langs beide zijden afgesloten en moet het verkeer omrijden.

Maandag 19 maart start het Agentschap Wegen en Verkeer met de renovatie van de brug Magerstraat over de R4. Er komen onder andere nieuwe brugdekvoegen, een nieuw wegdek, een nieuwe waterdichting en een nieuwe brugrand. De aannemer voert ook herstellingen uit aan de onderzijde van de brug. De werken duren, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden, tot vermoedelijk eind juni.

Tijdens de werken wordt de brug Magerstraat langs beide zijden afgesloten en rijdt het verkeer om. Het verkeer vanuit Heusden richting Laarne wordt omgeleid via Neerheide, Steenvoordestraat, Heusdensteenweg, Schoorstraat en Broekstraat. Het verkeer vanuit Laarne richting Heusden wordt omgeleid via Bosheidestraat en Steenvoordestraat. In de Bosheidestraat geldt er eenrichtingsverkeer en een snelheidsbeperking tot 30km/u tijdens de werken. Fietsers worden wel in de beide rijrichtingen toegelaten. In de Neerheidestraat geldt er een snelheidsbeperking tot 30km/u tijdens de werken.

Meer info op www.wegenenverkeer.be/Destelbergen

Onthaal
Dendermondesteenweg 430
(Gemeentehuis Destelbergen)
9070 Destelbergen
09 228 33 09
Onthaal is momenteel gesloten
Javascript is required to view this map.