Vacature administratief medewerker

Het gemeentebestuur van Destelbergen richt een selectieprocedure in voor de aanleg van een werfreserve voor de functie van administratief medewerker (C1 - C3 – contractueel).

Specifieke toelatings- en aanwervingsvoorwaarden
Houder zijn van een diploma secundair onderwijs.

Kerntaken
Administratieve voorbereiding en afhandeling van dienstgerelateerde zaken, algemene administratieve ondersteuning van de dienst, ondersteuning archiveringdienst, verzorging van loketdiensten.

Aanbod
Boeiende functies met inhoud die kan wisselen en constant in evolutie is, ruime opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden, een vast maandloon (zie informatiedocument), een flexibele uurregeling met mogelijkheden tot werken op afstand, maaltijdcheques, fietsvergoeding, terugbetaling abonnement openbaar vervoer, hospitalisatieverzekering, vakantiegeld, eindejaarstoelage en een gunstige verlofregeling, anciënniteit in een andere overheid worden in aanmerking genomen voor de loonberekening.

Indienen kandidaturen
Solliciteren kan door gemotiveerde sollicitatiebrief met uitgebreid cv en kopie van het diploma ten laatste op 14 juni 2018 aangetekend te versturen of af te geven aan het onthaal Dendermondesteenweg 430 – 9070 Destelbergen.

Meer info
Alle inlichtingen i.v.m. deze vacatures en de bijhorende selectieprocedure kan u terugvinden in bijgevoegd document. Voor bijkomende informatie kan je de Dienst Personeel & Organisatie contacteren, 09 218 92 42, personeel [at] destelbergen [dot] be, Dendermondesteenweg 430, 9070 Destelbergen.

Onthaal
Dendermondesteenweg 430
(Gemeentehuis Destelbergen)
9070 Destelbergen
09 228 33 09
Onthaal is momenteel gesloten
Javascript is required to view this map.