Lokale bedrijvengids door HELLOO

Op vrijdag 13 april werd een lokale bedrijvengids bedeeld in alle brievenbussen in Destelbergen en Heusden.

Het gemeentebestuur van Destelbergen had de uitgave van een lokale bedrijvengids als actie opgenomen in het beleidsplan lokale economie en voorzien voor uitvoering in de loop van 2018.

De lokale bedrijvengids die werd verspreid op 13 april komt echter als een complete verrassing. Het gemeentebestuur van Destelbergen, de lokale middenstandsverenigingen en de adviesraad lokale economie werden hier niet bij betrokken of over ingelicht.

Deze lokale bedrijvengids is een eenzijdig initiatief van het bedrijf HELLOO uit Heusden-Zolder. HELLOO werkt niet in opdracht van of in samenwerking met het gemeentebestuur van Destelbergen.

Het gemeentebestuur van Destelbergen onderzoekt momenteel de kwaliteit van deze lokale bedrijvengids en de werkwijze van HELLOO.

Of het gemeentebestuur van Destelbergen nu nog een eigen bedrijvengids zal uitgeven in samenwerking met de lokale middenstandsverenigingen en de adviesraad lokale economie is onduidelijk, maar wordt geëvalueerd. Alle input is welkom bij de lokale middenstandsverenigingen of de dienst lokale economie.

Onthaal
Dendermondesteenweg 430
(Gemeentehuis Destelbergen)
9070 Destelbergen
09 228 33 09
Onthaal vandaag open van 9u00 tot 12u30 en van 14u00 tot 16u00.
Javascript is required to view this map.