Kandidaturen indienen voor kampioenenhulde 2017

Destelbergen huldigt zijn kampioenen en kiest de sportman, sportvrouw, topsporter en sportploeg van het jaar tijdens de kampioenenhulde op 8 december. Wil je graag Iljo Keisse, Noémie Lammertyn, Willy Hamerlinck, Ismail Abdoul, Griet Hoet en Tom Goegebuer opvolgen? Je kan tot 10 november kandidaturen indienen bij de sportdienst.

Destelbergen zet graag alle atleten met internationale prestaties, nationale, Vlaamse of intergewestelijke medailles en alle provinciale kampioenen in de bloemetjes op de jaarlijkse kampioenenhulde. Dit jaar vindt de huldiging plaats op vrijdag 8 december om 20.00 u. in het Jeugd- en Gemeenschapscentrum (JGC) Bergenmeers. Destelbergen kiest op die avond ook de sportman, sportvrouw, topsporter en sportploeg van het jaar en reikt de trofee uit voorsportverdienste. Wie uitblinkt als trainer of coach komt in aanmerking voor de trofee “Yves De Lausnay”.

Kandidaturen indienen tot 10 november
Heb je tijdens het voorbije sportjaar een uitzonderlijke, sportieve prestatie aan je palmares kunnen toevoegen? Kon jouw ploeg zich meten met de echte toppers? Of ken je iemand die zich steeds 100% inzet voor de sportieve zaak? Je kan tot 10 november kandidaturen indienen bij de sportdienst. De verenigingen die lid zijn van de sportraad ontvangen hun kandidaturen via de sportdienst. Anderen kunnen de formulieren voor kandidaatstelling opvragen bij de sportdienst. Voeg bij je kandidatuur ook een digitale foto om te gebruiken tijdens de huldiging.

Sportdienst
Koedreef 1
Bergenmeers
9070 Destelbergen
09 218 72 00
Sportdienst vandaag open van 9u00 tot 12u30 en van 14u00 tot 16u00.
Javascript is required to view this map.