Joka-kamp in WZC Kouterhof

Ben jij tijdens de zomer op zoek naar vrijwilligerswerk in de zorgsector? Doe je dit graag in groep samen met andere jongeren? Dan is een Joka-kamp in WZC Kouterhof in Heusden zeker iets voor jou! 

Tijdens de paasvakantie en de zomermaanden organiseert Joka kampen voor jongeren in woonzorgcentra, voorzieningen voor personen met een beperking, psychiatrie en asielcentra. De jongeren (16+) leven een week in de voorziening, geven de bewoners extra aandacht en organiseren animatieactiviteiten voor hen. Zo bezorgen ze de bewoners - en zichzelf - een weekje onvergetelijke vakantie. Een ervaring om nooit te vergeten! 

Ook in Heusden
WZC Kouterhof in Heusden hecht veel belang aan een warme en persoonlijke omgeving voor haar bewoners. De ideale locatie voor een Joka-kamp. Het kamp vindt plaats van 9 tot 14 juli en er zijn nog een paar vrije plaatsen. De volledige kampkalender en alle informatie vind je terug op www.jokaweb.be. Schrijf je in via de website en dan kan het aftellen naar de zomer beginnen! Tot op kamp!

Praktisch
Joka
Liefdadigheidstraat 39, 1200 Brussel 
t 02 248 10 42
info [at] jokaweb [dot] be

Woonzorgcentrum Kouterhof
Kouterlaan 21
9070 Heusden
Javascript is required to view this map.