Inschrijven speelplein, sport- en Artyshockkampen zomervakantie vanaf 18 april

De inschrijvingen voor het speelplein, de Artyshock- en sportkampen tijdens de zomervakantie starten op dinsdag 18 april om 20.00 u. (voor inwoners) en op dinsdag 25 april om 20.00 u. (voor niet-inwoners). Het volledige aanbod van sport- en clubkampen, Artyshockkampen en het speelplein vind je online.

Inschrijven voor het speelplein, een Artyshockkamp of een sportkamp georganiseerd door het gemeentebestuur doe je online. Bij het inschrijven moet je onmiddellijk elektronisch betalen. Hou dus je bankkaartlezer bij de hand. Inschrijven voor een sportkamp georganiseerd door een sportclub, doe je rechtstreeks bij de club. De contactgegevens vind je ook online. Elke sportclub hanteert eigen inschrijvingsdata.

Heb je al een login?
Ben je een bestaande gebruiker, test dan vooraf eens je login. Zo kom je niet voor verrassingen te staan bij de start van de inschrijvingen. Wachtwoord/gebruikersnaam vergeten? Vraag tijdig een nieuw aan via de webshop.  Ben je een nieuwe gebruiker, maak dan vooraf een login aan. Zo verlies je geen tijd bij de start van de inschrijvingen. Heb je wat hulp nodig bij het aanmaken van jouw login? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de sport- of jeugddienst, via mail of telefoon. Ze helpen je graag uit de nood. Ze ben je helemaal startklaar op de dag van de inschrijvingen.

Geen computer met internet of geen mogelijkheid tot internetbankieren?
Op de verschillende inschrijvingsmomenten kan je probleemloos terecht bij het loket vrije tijd van 20.00 tot 21.00 u., ook telefonisch.

Loket vrije tijd
Koedreef 1
Bergenmeers
9070 Destelbergen
09 218 72 00
Loket vrije tijd vandaag open van 9u00 tot 12u30.
Javascript is required to view this map.