Inschrijven speelplein, sport- en Artyshockkampen zomervakantie vanaf 17 april

De inschrijvingen voor het speelplein, de Artyshock- en sportkampen tijdens de zomervakantie starten op dinsdag 17 april om 20.00 u. (voor inwoners) en op dinsdag 24 april om 20.00 u. (voor niet-inwoners). Het volledige kampenaanbod vind je online op www.destelbergen.be/kampen.

Inschrijven voor het kampenaanbod georganiseerd door het gemeentebestuur doe je online op www.destelbergen.be/kampen. Bij het online inschrijven moet je onmiddellijk elektronisch betalen. Hou dus je bankkaartlezer bij de hand. Meer informatie over de inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden, de opvangmogelijkheden of de dagindeling vind je op www.destelbergen.be/kampen.

Er zijn ook fantastische sportclubs met een ruim kampenaanbod in onze gemeente. Zij hanteren andere inschrijvingsdata en -procedures. Op www.destelbergen.be/kampen vind je ook hun kampen terug. Neem zeker eens een kijkje, want voor sommige kampen kan je nu al inschrijven.

Heb je al een login?

Ben je een bestaande gebruiker, test dan vooraf eens je login. Zo kom je niet voor verrassingen te staan bij de start van de inschrijvingen.

Ben je een nieuwe gebruiker, maak dan vooraf een login aan. Zo verlies je geen tijd bij de start van de inschrijvingen. Heb je wat hulp nodig bij het aanmaken van jouw login? Neem dan contact op met de sport- of jeugddienst via mail of telefoon. We helpen je graag uit de nood. Doe dit wel vooraf, want bij de start van de inschrijvingen hebben de jeugd- en sportdienst helaas geen tijd om je te helpen bij het aanmaken van een login.

Geen computer met internet of geen mogelijkheid tot internetbankieren?

Op de verschillende inschrijvingsmomenten kan je probleemloos terecht bij het loket vrije tijd (in sporthal Bergenmeers, Koedreef 1, Destelbergen) van 20.00 tot 21.00 u., ook telefonisch.

Gebruik je UiTPAS ook bij het gemeentelijk kampenaanbod

Neem je deel aan vrijetijdsactiviteiten met je UiTPAS, dan word je daarvoor beloond. Per activiteit verzamel je punten die je nadien kan inruilen voor onder andere leuke gadgets en gratis tickets.

Daarbovenop kunnen personen met een beperkt inkomen met hun UiTPAS een korting van 80% krijgen op het gemeentelijk kampenaanbod (niet voor clubkampen). Wil je hiervan gebruik maken, dan kom je best voor de start van de inschrijvingen langs bij de sport- of jeugddienst. Breng zeker de UiTPAS met kansentarief mee van de kinderen die je wil inschrijven, samen met de identiteitskaarten van zowel de ouder als de in te schrijven kinderen. De UiTPAS met kansentarief kan je kopen aan het onthaal van het gemeentehuis, in Villa Tuur en bij de sociale diensten van het OCMW.

       

Loket vrije tijd
Koedreef 1
Bergenmeers
9070 Destelbergen
09 218 72 00
Loket vrije tijd vandaag open van 9u00 tot 12u30 en van 14u00 tot 16u00.
Javascript is required to view this map.