Inschrijven Artyshock-, speel- en sportkampen herfst- en kerstvakantie vanaf 19 september

De inschrijvingen voor de Artyshock-, speel- en sportkampen tijdens de herfst- en kerstvakantie starten op dinsdag 19 september om 20.00 u. (voor inwoners) en op dinsdag 26 september om 20.00 u. (voor niet-inwoners). Het volledige aanbod van speel- en sportkampen en het speelplein vind je online.

Het speelplein tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie wordt sinds begin dit jaar vervangen door de speelkampen van Creafant. Tijdens de paas- en zomervakantie is er wel gewoon speelplein Tureluur. Creafant is een erkende, landelijk georganiseerde jeugdvereniging, die naast speelkampen ook workshops, vormingen en theater aanbiedt.

Inschrijven voor een Artyshock-, speel- of sportkamp georganiseerd door het gemeentebestuur doe je online. Bij het online inschrijven moet je onmiddellijk elektronisch betalen. Hou dus je bankkaartlezer bij de hand. Meer informatie over de inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden, de opvangmogelijkheden of de dagindeling vind je online.

Heb je al een login?

Ben je een bestaande gebruiker, test dan vooraf eens je login. Zo kom je niet voor verrassingen te staan bij de start van de inschrijvingen. Ben je een nieuwe gebruiker, maak dan vooraf een login aan. Zo verlies je geen tijd bij de start van de inschrijvingen. Heb je wat hulp nodig bij het aanmaken van jouw login? Neem dan contact op met de sport- of jeugddienst via mail of telefoon. Ze helpen je graag uit de nood. Doe dit wel vooraf, want bij de start van de inschrijvingen hebben de jeugd- en sportdienst helaas geen tijd om je te helpen bij het aanmaken van een login.

Geen computer met internet of geen mogelijkheid tot internetbankieren?

Op de verschillende inschrijvingsmomenten kan je probleemloos terecht bij het loket vrije tijd van 20.00 tot 21.00 u., ook telefonisch.

Loket vrije tijd
Koedreef 1
Bergenmeers
9070 Destelbergen
09 218 72 00
Loket vrije tijd vandaag open van 9u00 tot 12u30.
Jeugddienst
Koedreef 1
Bergenmeers
9070 Destelbergen
09 218 72 00
Jeugddienst vandaag open van 9u00 tot 12u30.
Sportdienst
Koedreef 1
Bergenmeers
9070 Destelbergen
09 218 72 00
Sportdienst vandaag open van 9u00 tot 12u30.
Javascript is required to view this map.