Begin je feestje dit jaar al op bus of tram!

Reken terug op De Lijn om je veilig van en naar je oudejaarsnachtparty te brengen. Dankzij de Provincie rij je bovendien gratis* met de feestbussen!

De Lijn zorgt er weer voor dat we veilig op onze feestbestemming en thuis geraken, dankzij twee lijnen waarop er feestbussen (bussen met een F-nummer) rijden. Allebei de lijnen hebben haltes op verschillende plaatsen in Destelbergen.

Destelbergen wordt bediend door de volgende feestbussen:

  • F1 Gent Zuid - Gent Dampoort - Destelbergen - Heusden – Wetteren
  • F19 Gent Zuid – Gent Dampoort - Destelbergen Vissershoek - Beervelde – Lokeren

Het overzicht van de bediende haltes kan je terugvinden onderaan deze pagina. Opgelet, dit kan steeds wijzigen in functie van laat aangekondigde omleidingen. Voor de recentste dienstregeling ga naar www.delijn.be/oudejaar.
Daar vind je ook info over alle andere feestbussen in Oost-Vlaanderen.

(*)

  • Alle feestbussen (met een F-nummer) zijn gratis.
  • Op alle andere lijnen van Oost-Vlaanderen gelden de normale tarieven. Kies voor een SMS ticket of Oudejaarsnachtbiljet. Voor maar 3 euro reis je heen en terug. Beide zijn geldig vanaf 31 december 18 uur tot de dag erna (1 januari) om middernacht. SMS ‘Event’ naar 4884 en je hebt je ticket zo op zak (€ 3 + € 0,15 operatorkost). Het Oudejaarsnachtbiljet is vooraf te koop in de grote verkoopautomaten en Lijnwinkels vanaf 18 december. Ook alle andere vervoerbewijzen (lijnkaarten, abonnementen, etc.) zijn geldig.
  • Het gewone nachtnet in Gent rijdt ook op oudejaar tot 1 uur ’s nachts! Een rit met het nachtnet is tevens betalend.