Maak de Switch!

  • 3 november 2020

Is jouw energiefactuur ook altijd zo hoog? Je bent zeker niet alleen. Heel wat mensen betalen te veel voor hun gas en elektriciteit. Dat komt onder meer doordat verschillende leveranciers allemaal verschillende prijzen hanteren, die ze bovendien om de haverklap veranderen. 

Je kunt soms heel wat geld besparen door van leverancier te veranderen. Dat is tegenwoordig helemaal gratis en eenvoudig. De Energiescanners van Woonwijzer kunnen dit samen met jou doen. Ze nemen je contract onder de loep via de V-test van VREG, een online programma dat alle energieleveranciers met elkaar vergelijkt. Als blijkt dat je veel kunt besparen, kunnen de Energiescanners je helpen om over te stappen.

Kom naar het Switch-loket 

Wil jij ook geld besparen op je energiefactuur en zou je graag een wissel laten uitvoeren door de Energiescanners? Of misschien wil je meer info over je afrekeningsfactuur en energiecontract? 

Noteer dan je meterstanden en kom met je laatste afrekeningsfactuur voor gas en/of elektriciteit naar het gemeentehuis in Destelbergen op dinsdag 1 december tussen 15:00 en 19:00.  

Om alles op een veilige manier te kunnen laten gebeuren i.f.v. de bestrijding van corona, wordt er enkel op afspraak gewerkt. Neem contact op met de medewerkers van het onthaal (09 228 33 09) vóór vrijdag 27 november om een afspraak vast te leggen.  

De energiescanners van SOM geven je onafhankelijk advies. Misschien kom je ook wel in aanmerking voor een gratis energiescan? Dan krijg je achteraf een uitgebreid energieadvies aan huis. Je ontvangt dan ook gratis enkele energiebesparende materialen.

Openingsuren en contact

Nu gesloten