Kampioenenhulde 2019

  • 30 september 2019

Op vrijdag 29 november zet de gemeente Destelbergen de sportprestaties van haar kampioenen in de spotlights in het Jeugd- en Gemeenschapscentrum (Koedreef 7).

Sporters werken hard en gedreven om jaarlijks hun prestaties te overtreffen. Op het einde van het jaar is het tijd om even achterover te leunen en met voldoening terug te blikken. Alle atleten met internationale prestaties, nationale/Vlaamse of intergewestelijke medailles en alle provinciale kampioenen worden gehuldigd.

Kandidaatstelling

Heb je tijdens het voorbije sportjaar een uitzonderlijke sportieve prestatie aan je palmares kunnen toevoegen? Kon jouw ploeg zich meten met de echte toppers? Of ken je iemand die zich steeds 100% inzet voor de sport? Laat het de sportdienst weten! (sport@destelbergen.be)

Een onafhankelijke jury gaat op zoek naar de sportman, sportvrouw, topsporter en sportploeg van het jaar. Ook dit jaar wordt er een trofee voor sportverdienste uitgereikt aan verdienstelijke inwoners van onze gemeente. Wie uitblinkt als trainer of coach komt in aanmerking voor de trofee “ Yves De Lausnay”.

Tussen de prijsuitreikingen door vinden er optredens en demonstraties plaats.

Openingsuren en contact

Nu gesloten