Wijkwerf Eenbeekeinde

De gemeente gaat in het voorjaar van 2018 een partnerschap aan met Wijkwerf, een initiatief van de energiecoöperatie EnerGent. Wijkwerf gaat van wijk naar wijk om er mensen te motiveren om samen hun woningen beter te isoleren, en zo kosten en zorgen uit te sparen.

Vanaf 1 maart 2018 is Wijkwerf actief in onze gemeente, met een focus op de levendige wijk Eenbeekeinde, maar open voor alle inwoners van Destelbergen en Heusden!

Hoe werkt het?

Het Wijkwerf-team selecteert betrouwbare aannemers die tegen afgesproken gunstige prijzen isolatiewerken uitvoeren (dak, zoldervloer of gevel), glas vervangen of zonnepanelen plaatsen. Bovendien kent dit team van experten alle vergunning- en subsidieregels uit het hoofd. Wijkwerf-coördinator Jeroen Baets volgt alles op en garandeert vlotte opvolging en kwaliteit van de uitgevoerde werken.

Iets voor jou?

Bezit je zelf een woning waar er wel nog wat werk aan is? Meld je dan aan voor het gratis en vrijblijvend advies. Een interessant initiatief voor zowel eigenaars als verhuurders, want behalve een ecologische investering en een mooie besparing op de energiefactuur, leidt een isolatieproject ook tot een stijging van de waarde van het huis!

Meer info

  • www.wijkwerf.gent
  • duurzaamheid [at] destelbergen [dot] be
  • wijkwerf [at] energent [dot] be
  • m 0468 286 123

Onthaal
Dendermondesteenweg 430
(Gemeentehuis Destelbergen)
9070 Destelbergen
09 228 33 09
Onthaal vandaag open van 9u00 tot 12u30 en van 14u00 tot 16u00.
Javascript is required to view this map.