Infoavond zonnepanelen in serviceflats de Vlierbes en de Lijsterbes – maandag 24 juni 2019

  • 25 april 2019

Binnenkort liggen de daken van de serviceflats in Heusden (Vlierbes en Lijsterbes) vol zonnepanelen. In totaal zullen er 297 panelen geplaatst worden. Goed voor een jaarlijkse stroomproductie van 75 330 kWh. Dit staat gelijk aan een gemiddeld jaarverbruik van zo’n 22 gezinnen.

Ben je geïnteresseerd om je in te zetten voor hernieuwbare energie en/of geld te beleggen in een leefbare toekomst? Projectcoördinator EnerGent en de gemeente Destelbergen willen iedereen de kans geven om te participeren in dit project. Zo worden de zonnepanelen van jou als inwoner en krijgt iedereen de kans om op termijn mee te genieten van de voordelen.

Op maandag 24 juni 2019 wordt een infoavond ingericht. De infoavond gaat om 19.30u. van start in de polyvalente zaal van het Woonzorgcentrum (Kouterlaan 21, 9070 Heusden).

  • 19.30u.: voorstelling burgercoöperatie EnerGent en informatie over het zonneproject
  • 20.30u.: mogelijkheid tot bezoek aan de installatie op het dak

Ook indien je gewoon meer informatie wenst over het nieuwe zonneproject op de daken van de serviceflats in Heusden ben je van harte welkom.

Onze gemeente wil zo het goede voorbeeld geven in de productie van groene stroom, in coöperatie met haar burgers. Dat is zowel voor jou als investeerder, als voor de gemeente een goeie zaak:

  • Je kan jouw spaargeld nuttig beleggen en meteen bijdragen aan een wereld waar we volop inzetten op duurzame energie
  • De gemeente kan het vrijgekomen geld investeren om verder te werken aan haar ambitieus klimaatbeleid.
  • Zelf investeren in dit project kan vanaf 100 EUR per aandeel.
     

Openingsuren en contact

Nu gesloten