Nieuwsoverzicht

Storm

Stormschade opgelopen?

Heb jij schade opgelopen door de stormen Ciara en/of Dennis (9 februari tot en met 16 februari)? Onderneem dan de volgende stappen:

Destelbergen-centrum snoeiwerken

Snoeiwerken Destelbergen-centrum

Van 24 tot ten laatste 27 februari voeren we snoeiwerken uit in op de Dendermondesteenweg in Destelbergen-centrum. Tijdens de werken blijft doorgaand verkeer mogelijk. Er is wel een parkeerverbod.

Participatiestudio 2019

We komen met het meerjarenplan naar jou toe!

Een nieuwe gemeenteschool in Destelbergen en een nieuwe sportsite in Heusden. Het zijn twee opvallende acties uit ons meerjarenplan 2020-2025. We stellen dat nieuw meerjarenplan voor tijdens drie infosessies.

Activiteitenoverzicht

Wandeling voor (klein)kind en (groot)ouder (8-12j) Op ontdekking naar bekenden op Campo Santo

18 maart - We gaan samen met ons oma, opa, en/of mama op ontdekking naar bekenden op het Gentse kerkhof Campo Santo, ook wel het Gentse Père-Lachaise genoemd, is met zijn 131 grafmonumenten en talloze levensverhalen een waar openluchtmuseum. Dorpsgids Raymond Van Doorsselaere leidt jong en oud door deze unieke locatie tijdens een filosofische en nostalgische wandeling en brengt de geschiedenis terug tot ...

kalligrafie groep Jenny

5 september tot 2 april - Kalligraife is de kunst van het schrijven. Na de uitvinding van de boekdrukkunst werd de kalligrafie als beroep overbodig, maar sinds 1850 herleefde de belangstelling. Eerst als hobby, maar doorheen de jaren ook als zelfstandige kunstvorm.

Geleide wandeling Campo Santo

6 april - We gaan op ontdekking naar bekenden op het Gentse kerkhof Campo Santo, ook wel het Gentse Père-Lachaise genoemd, is met zijn 131 grafmonumenten en talloze levensverhalen een waar open luchtmuseum. Samen herontdekken we Campo Santo op deze filosofische en nostalgische wandeling en brengen we de geschiedenis terug tot leven. Uw gids van dienst Raymond Van Doorsselaere. Afspraak ingang kerkhof in ...