Onthaal

Vuilniszakken, PMD-zakken, IVAGO-stickers, compostsystemen, fiets- en wandelkaarten… kan je aankopen aan het onthaal. Je kan er ook terecht met al jouw klachten en meldingen – zoals b.v. in verband met het openbaar domein, huisvuilophaling, sluikstorten of geluidshinder – maar ook met al jouw vragen in verband met wegen- of rioleringswerken, nutsleidingen, vergunningen en subsidies.

Daarnaast kan je er ook terecht voor het aanvragen van vergunningen (kapvergunning, schenken geestrijke dranken, socio-economische vergunningen…), aanvragen van subsidies, opvragen van aanstiplijsten, formulieren en stedenbouwkundige inlichtingen… Maar ook voor een stand van zaken van jouw bouwaanvraag. Kortom, alle dienstverlening van de diensten stedenbouw, ruimtelijke ordening, leefmilieu en openbare werken die vlot en meteen kan afgehaald worden. Dossiers die wat tijd vragen (b.v. bouwdossiers) kunnen enkel nog op afspraak. Het onthaal maakt graag die afspraak voor jou.

Heb je geen idee welke dienst jou kan helpen, dan is het onthaal jouw eerste keuze. Je wordt er zeker verder geholpen of doorverwezen naar een andere dienst indien nodig. Voor vragen of dossiers die meer tijd vergen, maakt het onthaal graag een afspraak voor jou met een deskundige. Zo word je vakkundig geholpen.

Onthaal
Dendermondesteenweg 430
(Gemeentehuis Destelbergen)
9070 Destelbergen
09 228 33 09
Onthaal is momenteel gesloten
Javascript is required to view this map.