Artyshock

Artyshock is een jeugdlabel met een aanbod aan verschillende activiteiten. We hebben voor elk wat wils. Ga je zelf aan de slag of leun je liever ver achterover tijdens een voorstelling of film? Artyshock, het eigenzinnige jeugdlabel van de gemeente Destelbergen, zorgt voor een aanbod met de nodige twist en kwaliteit.

Activiteiten

GEANNULEERD Meneer mol ziet geen drol

7 juni - In het kader van de strijd tegen het coranavirus annuleren wij alle gemeentelijke activiteiten tot 15 juni. De voorstelling Meneer mol ziet geen drol gaat niet door. Meneer mol wordt wakker want het is lente, maar dat heeft hij zelf helemaal niet door. In tegendeel, hij is enorm triest en ergert zich aan iedereen die zo druk aan het werk is. Waarom toch? Al dat lawaai en die vrolijke drukte, ...

Artyshock: Studio Woop Woop: Maken-Doen-Spelen! (Z3A)

13 juli tot 17 juli - Heb je kinderen die houden van maken-doen-spelen, alles behalve vervelen?! Raketten lanceren, klei maakt je blij, deelnemen aan een wattenstaaf-ver-schiet-toernooi, textielcreaties, veel verf en lijm ook… Bij Studio Woop Woop kiezen we niet, we doen het allemaal! :)

Artyshock: Circus Cat Mila Circuskamp (Z4A)

20 juli tot 24 juli - Het circus is een prachtige en magische plek. Dat kan ook van onze locatie in de Kollebloem gezegd worden. Ondertussen is de Kollebloem dé thuis geworden voor ons circuskamp in de zomervakantie. Ruben en Jarne van “Circus Cat Mila” nemen de kinderen mee in de wereld van een familiecircus. Naast het leren van tal van circustrucs delen we als circusfamilie wat er in ons omgaat met elkaar en ons ...

Artyshock: Muziekkamp met Oormajoor (Z5A)

27 juli tot 31 juli - WIT, het eerste deel van een gloednieuwe, uiterst spannende en leerrijke trilogie: “Trillend Hardt”. Een (letterlijk) fantastische vertelling waarin de geschiedenis en toekomst van onze Aarde en het heelal centraal staan. Een queeste doorheen tijd en ruimte waarin feit en fictie mekaar tegen lichtsnelheid afwisselen! Wat NikolaTesla, Shri Shiva, Mandelbrot en de Chimera met elkaar gemeen ...

Artyshock: Muziekkamp met Oormajoor (Z6A)

3 augustus tot 7 augustus - GOUD, 9 personages duiken de aarde in. 4 continenten. 3 witte Bergen en 1 piramide? 4 dieren. 4 mensen. Maar wat of wie is nummer negen? Ook dit jaar zullen Chris Verstraete en Gerda Dekempe het verhaal in een mooi prentenboek gieten!

Artyshock: Muziekkamp met Oormajoor (Z7A)

10 augustus tot 14 augustus - “Circo O & co II”: “Sprookje M met de M van WarM” Een faillissement hangt ons circus boven het hoofd. Ze proberen hun kansen uit in dorpje M, een grijs vaal dorpje aan de rand van de woestijn! Een meisje zonder papieren ontmoet een dorpsjongen. En zo begint een Wild en vooral Wacko Warm sprookje!

Artyshock: Studio Woop Woop: Makers gonna make! (Z8A)

17 augustus tot 21 augustus - Ben je niet vies om je handen vuil te maken? Schakel je crea-overdrive-modus in en we dompelen je 5 dagen onder in een mix van technieken en materialen… van action painting tot street art en alle eigenzinnigheid ertussenin!

Herfstworkshop (klein)kind en (groot)ouder

4 november - Tijdens deze herfstworkshop stellen we ons heel polyvalent op. We combineren 2 leuke activiteiten op 1 namiddag. We maken een originele herfstsoep, een soep die je nadien ook gemakkelijk thuis zelf kan maken. En we leren creatieve decoratie maken met natuurlijke materialen.

Workshop kerstservetten plooien (klein)kind en (groot)ouder

16 december - Niets is zo origineel en hartverwarmend als een mooi gedecoreerde kersttafel als je gasten ontvangt. Maar extra genieten wordt het pas als je kan uitpakken met prachtige zelf geplooide servetten. Schrijf je snel in voor deze workshop en ontdek hoe je een saai servet kan omtoveren tot dat tikkeltje meer.