Maak kennis met het Voedselteam Heusden-Destelbergen

Het lokaal voedselteam bestaat ondertussen één jaar en draait op volle toeren. Met 46 actieve leden en een centraal afhaalpunt in de Kollebloem, kunnen we het ondertussen een groot succes noemen! Om iedereen de kans te geven om eens kennis te maken met het aanbod producten, de werking van het team én de mensen, vindt er op vrijdag 10 maart een lentedrink plaats, tijdens de openingsuren van het depot. Iedereen is welkom tussen 17.00 en 18.30 u. om een kijkje te komen nemen en te proeven van het aanbod.

Een voedselteam is een groep mensen uit dezelfde buurt die groenten, fruit, zuivel, vlees en ook andere producten rechtstreeks bij lokale producenten aankoopt. De leden kunnen bestellen via een gezamenlijke webshop en kunnen hun bestelde pakket ophalen in het lokale depot. Het lidmaatschap van het voedselteam is bovendien volledig vrijblijvend: je bestelt wat je wilt, wanneer je wilt…

Geïnteresseerde gezinnen kunnen via heusden-destelbergen [at] voedselteams [dot] be contact opnemen met de groepsverantwoordelijke van het lokaal voedselteam. Alle informatie vind je ook op www.voedselteams.be.

Het gemeentebestuur blijft het Voedselteam Heusden-Destelbergen graag ondersteunen. Het stimuleren van korte-keteninitiatieven is immers een onderdeel van het gemeentelijk lokaal Klimaatactieplan.

Kollebloem
Leenstraat 18
9070 Heusden
Onthaal
Dendermondesteenweg 430
(Gemeentehuis Destelbergen)
9070 Destelbergen
09 228 33 09
Onthaal vandaag open van 9u00 tot 12u30 en van 14u00 tot 16u00.
Javascript is required to view this map.