Gewijzigde verkeerssituatie in Zandakkerlaan en Postlaan vanaf 1 september 2015

Vanaf 1 september 2015 tot november 2016 wordt de verkeerssituatie in de Zandakkerlaan en Postlaan in Heusden gewijzigd. Aanleiding zijn de verbouwingswerken aan de sportbasisschool. Deze verkeersmaatregelen zullen continu worden opgevolgd, geëvalueerd en waar nodig bijgestuurd.

Gewijzigde verkeerssituatie Zandakkerlaan

In de Zandakkerlaan geldt er vanaf 1 september 2015 eenrichtingsverkeer ter hoogte van de sportbasisschool. Er wordt ook eenrichtingsverkeer ingesteld in een deel van Zandrede en in de Zondernaamstraat.

Doorgaand of zwaar verkeer via de Zandakkerlaan wordt ontraden en gevraagd om de voorgestelde routes te volgen. Verkeer van en naar de sportbasisschool verloopt via Tramstraat en Aelmeersstraat.

Gewijzigde verkeerssituatie Postlaan

Ook in de Postlaan geldt er vanaf 1 september 2015 beperkt eenrichtingsverkeer vanaf de Slootstraat richting Dorpslaan omwille van de verhoogde concentratie aan schoolactiviteiten. Fietsers worden nog altijd in beide rijrichtingen toegelaten.

Postlaan wordt ‘schoolstraat’

Bij aanvang en einde van de schooldag wordt de Postlaan gedurende 30 minuten afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Enkel aangelanden zoals bewoners en klanten, hulpdiensten en fietsers kunnen de Postlaan dan nog inrijden.

Onthaal
Dendermondesteenweg 430
(Gemeentehuis Destelbergen)
9070 Destelbergen
09 228 33 09
Onthaal vandaag open van 9u00 tot 12u30 en van 14u00 tot 19u00.
Javascript is required to view this map.